Kontorsfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Göteborg Centrum

1 - 2186 m2 kontor i Göteborg Centrum att hyra

Flexibel arbetsplats i Regus Östra Hamngatan

Lämna ett bestående intryck på dina kunder med ett kontor i Östra Hamngatans historiska byggnad som härstammar från 1700-talet och som har en distinkt fasad. Ge ditt företag bästa läge för att få ut det mesta av affärsmöjligheterna från Göteborgs huvudgata.

Förbli produktiv med en modern, rymlig inredning med fönster från golv till tak och massor av ljusinsläpp – perfekt för nytänkande. Dags för en paus? Utforska restauranger, barer och butiker i stadens största köpcentrum tvärs över gatan.

På Regus Östra Hamngatan, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kontor för en person eller ett hel verksamhet som skräddarsytts efter dina behov. Alternativen sträcker sig från förvaltade kontor och skräddarsydda kontor till arbetsutrymme vid katastrofåterställning och dagkontor – med åtkomst när du vill.

Coworking: Våra coworkingutrymmen är utformade med samarbete i åtanke och är helt färdigställda med alla extradetaljer. Boka ett dedikerat skrivbord eller kom på drop in och utforska vårt hotdesking-alternativ. Öppna din verksamhet för nya möjligheter.

Konferensrum: Våra konferensrum erbjuder den perfekta miljön för ditt nästa säljsnack, intervju eller workshop. I rummen ingår den senaste tekniken, ett vänligt supportteam som säkerställer att allt går smidigt och catering om du behöver det.

Virtuella kontor: Våra virtuella kontor finns i alla större småstäder och i varje storstad världen ö...