Kontorsfinder.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Karlstad

1 - 513 m2 kontor i Karlstad att hyra

Upptäck olika arbetsstilar för att arbeta på ditt sätt i HQ KARLSTAD, Västra Torggatan

Välj moderna kontor i Sverige och ge dig ut på en transformerande resa tillsammans med ditt företag. Låt ditt arbetslag fördjupa sig i Karlstads rika kulturlandskap – ett strategiskt nav för verksamheter på jakt efter smidig tillgång till både inhemska och utländska marknader. Öppna dörren till nya möjligheter för samarbete och tillväxt i Sverige, som är känt för sitt fokus på innovation och teknik. Förbättra din arbetsmiljö avsevärt genom att välja en delad arbetsplats som sömlöst tar dig närmare hållbarhetsmålen, tack vare Sveriges gröna initiativ. Ta dig fram med lätthet – den lokala busshållplatsen, tågstationen och färjeterminalen ligger alla mindre än fem minuter bort till fots, och Karlstads flygplats ligger bara 17 km från kontoret.

Optimera företagets potential i värmländska Karlstad. Imponera på nya kunder och kollegor när du arbetar från denna fantastiska arbetsplats på Vänerns norra strand. Upplev fullständigt stöd från våra team på plats som hanterar den tekniska supporten, receptionen, säkerheten och städningen såväl som el, vatten och värme. Gå samman med lokala frilansare och samarbetspartner i vårt coworkingutrymme med öppen planlösning där du kan bolla nya idéer och förbereda dig på det stora säljsnacket. Använd vår användarvänliga mobilapp för att boka ett passande konferensrum för dina företagsbehov. Våra konferensrum stöder allt från en privat diskussion bland kollegor till ett företagsevenemang. Efter jobbet kan du utforska Karlstads kultur...